Selçuklu basketbol takımı lige hazırlanıyor

Selçuklu basketbol takımı lige hazırlanıyor
Yeni sezonda Türkiye Basketbol 3. liginde mücadele edecek Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı lig hazırlıklarına devam ediyor. Mavi beyazlılar kadrosunu 3 tecrübeli oyuncu takviye ederek güçlendirdi.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı 2014-2015 sezonunda Türkiye Basketbol 3. liginde B gurubunda mücadele edecek. 18 Ekim tarihinde başlayacak olan lig için hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla devam eden mavi beyazlılar yer aldığı zorlu gurupta en iyi şekilde mücadele edebilmek için kadrosunu güçlendirdi. Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı kadrosuna bir çok takımda başarılı şekilde forma giyen tecrübeli oyuncular Sait Ay, Mete Doğan ve Tahir Taşdelen ile anlaşma sağladı. Kadroya dahil edilen oyuncular takımla birlikte çalışmalara başladı.

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı Antrenörü Volkan Ertetik, "Yeni sezonda 3. ligde yer alacağız. 24 takımın yer aldığı ve 2 gurup halinde belirlenen ligde zor bir gurupta mücadele edeceğiz. Sezonu en iyi şekilde tamamlamak ve play off guruplarına katılmak için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Takımımıza 3 tecrübeli oyuncu dahil ettik ve yeni oyuncularımızla birlikte antrenmanlarımızı yapıyoruz. İnşallah ligde başarıyla mücadele ederek kulübümüzü ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Takımımıza her zaman destek olan ve güçlerini arkamızda hissettiğimiz yönetim kurulumuza ve Selçuklu Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyoruz. onların bu desteğine layık olma gayreti içinde olacağız." dedi.

Selçuklu Belediyespor Basketbol takımı haftanın her günü sabah ve akşam olmak üzere idman yaparak lig hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi beyazlılar ayrıca lig öncesi hazırlık maçları yaparak takımda eksiklerini gidermek için de program yapıyor. Selçuklu Belediyesi lig öncesi ilk hazırlık maçını 68 Aksaray Belediyespor takımı ile oynayacak. Karşılaşma 25 Ekim Perşembe günü saat: 15:00 da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.