Selçuklu basketbolla sevindi

Selçuklu basketbolla sevindi
Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin 5. haftasına dahil maçta Melikgazi Belediyesini 64-59 mağlup ederek galibiyet hasretine son verdi.

Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin 5. haftasına dahil maçta Melikgazi Belediyesini 64-59 mağlup ederek galibiyet hasretine son verdi. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan maça iyi başlayan mavi-beyazlılar ilk yarısını 29-27 önde kapattığı mücadeleyi 64-59 kazanarak güven tazeledi. Haftalardır yaşanan şanssızlıklar nedeniyle istediği galibiyeti alamayan Selçuklu Belediyesi takımında bu sonuç moralleri yerine getirirken takım özgüven kazandı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Menajer Oktay Demiray, “Kazanmamız gereken bir maçtı. İyi bir mücadeleyle müsabakadan galip ayrıldık. Bu galibiyet takım üzerindeki baskının ortadan kalkması adına da çok önemliydi. İnşallah devamını getireceğiz” diye konuştu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.