Selçuklu Basketbol'un nefesi yetmedi

Selçuklu Basketbol'un nefesi yetmedi
Selçuklu Basketbol, deplasmanda Düzce Belediyespor'a konuk olurken son 6 saniyesine beraberlikle girilen maçı 85-83 kaybetti.

Atiker Konyaspor’a devrolan Selçuklu Basketbol ismiyle son maçlarını oynayan basketbol temsilcimiz, deplasmanda Düzce Belediyespor karşısına çıktı. Maçın ilk dakikaları karşılıklı basketlerle geçse de temsilcimiz çok dış atışa bağımlı oynayınca aradaki fark açıldı. İlk periyodu ev sahibi Düzce Belediyespor 28-15 ile geçerken, ikinci periyodu Selçuklu Basketbol iyi oynadı. Godfrey ile sayılar bulan temsilcimiz aradaki farkı azaltarak soyunma odasına 46-37 geride gitti. Üçüncü periyotta iyi girmese de periyodun ortasından sonra oyuna ağırlığını koyan Selçuklu Basketbol aradaki farkı biraz daha eritti ve periyodu 63-59 geride tamamladı. Son periyodu oldukça çekişmeli geçen karşılaşma her iki tarafa da gitti geldi. Temsilcimiz son 2 dakika içinde öne geçerken, maçın son 6 saniyesine 83-83’lük beraberlikle geçildi. Son hücumu iyi kullanan ev sahibi olunca temsilcimiz 85-83’lük skorla parkeden mağlubiyetle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.