Selçuklu Belediye coştu

Selçuklu Belediye coştu
Konya Amatör Ligi U-14 A Grubu maçları bu hafta oynanan maçlarla başladı. İlk hafta maçında Selçuklu Belediyespor ile Muhasebe Gençler, Selçuklu Sentetik sahasında karşı karşıya geldi.

Konya Amatör Ligi U-14 A Grubu maçları bu hafta oynanan maçlarla başladı. İlk hafta maçında Selçuklu Belediyespor ile Muhasebe Gençler, Selçuklu Sentetik sahasında karşı karşıya geldi. Maça etkili başlayan Selçuklu Belediyespor, ilk golünü penaltıdan buldu. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Selçuklu Belediyespor, bulduğu gol pozisyonlarını değerlendirince sahadan 4-0 gibi farklı bir skorla galip ayırıldı.

STAT: Selçuklu Sentetik.

HAKEM: Baransel Büyükkara.

SELÇUKLU BELEDİYESPOR: Mustafa Akan, Ahmet Günal, Oğuzhan Nazlıbahçivan, Halil Berat, Emirhan Parlak, Mustafa Ateş, Burak Özbaba, Fevzi Talha, Samet Karacabey, Muhammed Ahmet, Mustafa Balaban.

MUHASEBE GENÇLER: Mücahit Karadağ, Osman Bal, Memduh Babalık, Talha Kılıç, Mustafa Atanur, Bahtiyar Erener, Lezgin Altunel, Ahmet Koyun, Mustafa Zorlu, Metin Özdemir, Celalettin Özbaş.

GOLLER: Oğuzhan Nazlıbahçivan, Fevzi Talha, Mustafa Balaban(2) (Selçuklu Belediyespor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.