Selçuklu Belediyesi hizmet noktalarına gelmeden e-Belediye web sitesi üzerinden işlemler yapılacak

Selçuklu Belediyesi hizmet noktalarına gelmeden e-Belediye web sitesi üzerinden işlemler yapılacak
Belediyecilik hizmetlerinde sunduğu başarılı e-Belediye uygulamaları ile birçok ödül alan Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, vatandaşlara bir kolaylık daha sağlıyor.

Selçuklu Belediyesi, belediye hizmetlerini daha hızlı yürütmek ve kolaylaştırmak için sunduğu yenilikçi, modern, teknolojik ve kolay erişim sağlayan elektronik uygulamalarına, e-Devlet kullanıcı bilgileri yoluyla e-Belediye’ye ulaşımı da dahil etti. Bu uygulamanın ardından vatandaşlar, e-Devlet entegrasyonu aracılığıyla Selçuklu Belediyesi e-Belediye web uygulaması bünyesindeki tüm hizmetlere kolaylıkla ulaşım sağlayabilecek. Vatandaşlar Selçuklu Belediyesi hizmet noktalarına gelmeden e-Belediye web sitesi üzerinden ulaşabildikleri “Vergi/Tahakkuk Sorgulama ve Ödeme, Makbuz Doğrulama, Elektronik Belge Yönetim Sistemi Evrak Doğrulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama, Tahsilat Bilgileri Sorgulama” gibi birçok işleme e-Devlet ile yapılan entegrasyon sayesinde, artık https://ebelediye.selcuklu.bel.tr web adresi üzerinden e-Devlet kullanıcı adı ve erişim bilgilerini kullanarak da ulaşabiliyor.
Selçuklu Belediyesi daha önce hizmete aldığı “EPKAS, e-Eksper, e-Kat Mülkiyeti ve İrtifakı, Spor Okulları Online, e-DT (e-Doğrudan Temin)” gibi uygulamalarla da vatandaşlara önemli kolaylıklar sağlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.