Selçuklu Belediyesi tarafından iki liseye spor salonu

Selçuklu Belediyesi tarafından iki liseye spor salonu
Selçuklu Belediyesi tarafından Konya Spor Lisesi ve Selçuklu Fen Lisesi'ne “Kapalı Spor Salonu ve Suni Çim Saha" yapılacak.

Selçuklu Belediyesi tarafından Konya Spor Lisesi ve Selçuklu Fen Lisesi'ne kazandırılacak “Kapalı Spor Salonu ve Suni Çim Saha”ların yapımını içeren iş birliği protokolü, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Konya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hülya Çevik tarafından imzalandı.

konya-spor-lisesi-ve-selcuklu-fen-lisesine-kapali-spor-salonu-yapilacak-6.jpeg

25 Temmuz 2023 tarihinde Selçuklu Belediyesi'nde düzenlenen protokol imza töreninde protokolün hayırlı olması temennisinde bulunan Murat Yiğit, bu iki okulumuzun önemli bir ihtiyacının böylelikle giderilmiş olacağını ifade etti. Konya’daki belediyelerimizin örnek bir hizmet anlayışı ürettiklerini belirterek Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hülya Çevik’e desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da konuşmasında Selçuklu Belediyesinin eğitim ve spora önemli destek sağlayacak bir protokole daha imza attığını belirterek bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Konya Spor Lisesine yapılacak spor salonunun isminin “Ahmet Çalık Spor Salonu” şeklinde planladıklarını söyleyerek Konyasporlu merhum futbolcu Ahmet Çalık’ın efendiliğiyle ve sağlam karakteriyle örnek bir kişilik olduğunu da sözlerine ekledi.

Kamu kurumları arasındaki iş birliğinin önemine değinen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hülya Şevik de "Bugüne kadar hem kamu kurumlarımıza hem de belediyelerimizle birlikte hazine arazilerimizin kamu hizmetine sunulması konusunda her türlü desteği sağladık." dedi.

konya-spor-lisesi-ve-selcuklu-fen-lisesine-kapali-spor-salonu-yapilacak-2.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.