Selçuklu Belediyespor Kulübünün milli sporcusu Avrupa şampiyonu oldu

Selçuklu Belediyespor Kulübünün milli sporcusu Avrupa şampiyonu oldu
Selçuklu Belediyespor Kulübünün milli sporcusu Ali Oflaz, Romanya'daki halter şampiyonasında Avrupa şampiyonu oldu.

Romanya'da düzenlenen Avrupa Gençler ve 23 Yaş Altı Halter Şampiyonası'nda milli sporculardan Ali Oflaz 3 altın, Onur Demirci ise 2 gümüş ve 1 bronz madalya elde etti.

Türkiye Halter Federasyonundan (THF) yapılan açıklamaya göre, başkent Bükreş'teki organizasyonun son gününde, genç erkekler kategorisinde müsabakalar gerçekleştirildi.

Organizasyonda +109 kiloda yarışan Ali Oflaz, koparmada 161, silkmede 203 ve toplamda 264 kiloluk dereceleriyle üç altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu oldu.

Aynı kiloda mücadele eden Onur Demirci ise koparmada 156 kiloyla bronz, silkmede 190 ve toplamda 346 kiloyla 2 gümüş madalya kazandı.

Milli sporcular; turnuvayı 21 altın, 23 gümüş ve 13 bronz olmak üzere toplam 57 madalyayla kapattı.

f2mviwkwsae9brj.jpg

BAŞKAN PEKYATIRMACI'DAN TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Ali Oflaz'ın şampiyonluk haberini sosyal medya hesabından duyurarak Oflaz'ı tebrik etti. Başkan Pekyatırmacı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " Selçuklu Belediyespor Kulübümüzün Milli Sporcusu Ali Oflaz, Romanya’da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası’nda; koparmada 161, silkmede 203 ve toplamda 364 kg ile +109 sikletinde Gençler Avrupa Şampiyonu oldu. Bizlere milli gurur yaşatan sporcumuzu ve antrenörlerini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.