Selçuklu Belediyespor’dan üç madalya

Selçuklu Belediyespor’dan üç madalya
Selçuklu Belediyespor Kulübü federasyonların faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonalarında, Taekwondo, Bisiklet ve Masa Tenisi branşlarında 1 altın ve 2 bronz madalya kazandı.

Ankara’da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Sporcusu Batuhan Şimşek 80 kg da tüm rakiplerini mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Hatay’da düzenlenen Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası’nda Selçuklu Belediyespor Kulübü Sporcusu Göktürk Yüzerler Yıldız B kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak bu yıl ikinci kez kürsüye çıkma sevinci yaşadı. Masa Tenisi branşında ise geçtiğimiz aylarda düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda Mini Minik kategorisinde şampiyonluğa ulaşan Ali Enes Seren, bu kez Ankara’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda Minikler kategorisinde üçüncülük elde etmeyi başardı. Tüm sporcular bu sonuçlarla birlikte Milli Takım kadrosunda yer almayı başardı.

selcuklu-1.jpg

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, madalya kazanan sporcuları tebrik etti. Başkan Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyespor Kulübü altyapısında yetişerek böylesi başarılara imza atan sporcularımızı gördükçe mutluluğumuz bir kat daha artıyor. İnşallah önümüzdeki şampiyonalarda Milli Takımımız ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edip önemli başarılara imza atacaklarına inancımız tam. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

selcuklu-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.