Selçuklu Belediyespor 6 madalya ile döndü

Selçuklu Belediyespor 6 madalya ile döndü
Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı, Antalya'dan 6 madalya ile döndü

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı, por Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonasından 6 madalya ile döndü. 81 ilden yaklaşık 3500 sporcunun katılımıyla Antalya’da düzenlenen Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonasında mücadele eden sporcular, şampiyonadan toplamda 6 madalya ile dönmeyi başardı. Bu yıl ilk kez büyükler kategorisinde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübünün Dünya Şampiyonu Milli Sporcusu Çetin Karapınar sakatlığına rağmen iyi mücadele ettiği şampiyonadan Türkiye ikincisi olarak ayrıldı ve gümüş madalyanın sahibi oldu. Gençler Kategorisinde ilk kez mücadele eden Kübra İnceli ise 65 kg da altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu. Gençler kategorisinde mücadele eden bir diğer sporcu Arda Kara ise Full Contact kategorisinde Türkiye ikincisi olmayı başardı. Sporculardan Saliha Köroğlu, Reyyan Kubilay ve Abdülkerim Arslan ise Gençler Full Contact kategorisinde Türkiye üçüncülüğü elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında kulübümüzü ve şehrimizi başarıyla temsil ederek 6 madalya kazanan Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks takımı sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Sporcularımıza Milli Takım yolunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

MEVLÜT AKER'DEN MİLLİ TAKIM VURGUSU

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı Başantrenörü Mevlüt Aker, “Uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğümüz Spor Toto Kick Boks Türkiye Şampiyonasında 6 sporcumuz birden derece elde etmeyi başardı.Gençler ve Büyükler kategorisinde bu yıl ilk kez mücadele eden sporcularımız var ve bu sporcularımız ilk şampiyonalarından madalya ile döndüler. İnşallah 2024 yılında düzenlenecek olan 2 şampiyonadan dan madalya ile dönerek sporcularımızı Kick Boks Milli Takımına kazandırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.