Selçuklu’da muhtarlarla istişare toplantısı

Selçuklu’da muhtarlarla istişare toplantısı
Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçe genelindeki hizmetlerin işleyişi ile ilgili istişarelerde bulundu.

Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçe genelindeki hizmetlerin işleyişi ile ilgili istişarelerde bulundu.

Toplantı sonrasında pandemi süresince gösterdikleri başarı sebebiyletüm muhtarlara teşekkür belgesi verildi.

Mahalle muhtarları ile genel bir istişare toplantısı yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Selçuklu Kaymakamı  Ömer Hilmi Yamlı pandemi sürecinde iş birliği içersinde aksamadan yapılan hizmetlere vurgu yaptı.

mm2.jpg

Selçuklu Belediyesi Nikah Salonunda yapılan toplantıya Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın yanı sıra, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Mahalle Muhtarları, Selçuklu Belediyesi Başkan yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü,  Jandarma komutanı ile İlçe Sağlık Müdürü katıldı.

BAŞKAN PEKYATIRMACI; “SELÇUKLU’DAKİ UYUM PANDEMİ SÜRECİNDE DE DEVAM EDİYOR”

Konuşmasına Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı’ya teşekkür ederek başlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Bu zorlu süreçte diyaloğu, uyumu, birlikte çalışmayı, koordinasyonu çok güzel bir şekilde yürüttünüz. Biz kendi ilçemizdeki çalışmalara bire bir şahittik ama dışarıda programlarımız olduğu zaman hem yapılan işlerle ilgili hem de mevcut durumla ilgili bir takım tespitler oluyor. Bu tespitleri yaptığımız zaman görüyoruz ki Konya’mızda ve Selçuklu’muzda hakikaten çok güzel bir uyum var, büyük bir birliktelik var. Burada sizin katkınız büyük bunun için teşekkür etmek istiyorum. Bu uyuma katkı sağlayan bütün müdürlerimize, muhtarlarımıza, başkan yardımcılarımıza hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

mm.jpg

“HEPİMİZE GÖREV DÜŞÜYOR”

Türkiye’nin virüsle mücadelede en başarılı ülkelerden bir tanesi olduğuna dikkat çeken Başkan Pekyatırmacı, “Sadece şehir olarak, ülke olarak değil bütün dünya olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu beklenen, alışılagelen veya önceden öngörülen bir süreç değildi. Ülkemizde Mart ayında, dünyada ise ocak ayından bu yana başlayıp devam eden bir süreci birlikte yaşıyoruz. Bütün olumsuzluklara rağmen ülkemizde başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün hükümetimiz, siyasi partilerimiz, bakanlıklarımız hep birlikte bu işin üstesinde geliyoruz. Türkiye’nin güçlü olması gerekiyor  bunun için hepimize görev düşüyor. Öncelikle herkesin bireysel anlamda yaptığı işi en iyi şekilde yürütmesi gerekiyor. Bu çerçevede de ben örnek bir yapıda olduğumuzu düşünüyorum. Bunun için de tekrar herkese gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı

mm3.jpg

KAYMAKAM YAMLI: “HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Yaşanan pandemi sürecinde Selçuklu'da birlik ve beraberlik içinde güzel işlere imza atıldığını ifade eden Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı,"Gücümüz yettiği kadar bu zorlu süreçte salgının yayılmaması konusunda Kaymakamlığımız ve diğer kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalıştık. Bu süreçte ihtiyaç duyulan her türlü desteği bizlere sağlayan Selçuklu Belediyemize ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Yine bu süreçte muhtarlarımız da büyük bir özveri ile çalışarak ulaşamadığımız birçok kişiye bireysel olarak ulaştılar.Gösterdiğiniz gayret ve çalışmalardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Selçuklu'da hizmet anlamında güzel bir noktadayız ve inşallah hep birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz" dedi. 

Toplantının sonunda Başkan Pekyatırmacı ve Kaymakam Yamlı tarafından pandemi sürecindeki başarıları sebebiyle tüm mahalle muhtarlarına teşekkür belgesi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.