Selçuklu Diriliş Gücü’nden gençlere çağrı

Selçuklu Diriliş Gücü’nden gençlere çağrı
 Muhabir
Selçuklu Diriliş Spor Kulübü de gençlerin öğrenirken eğlenmelerini sağlayan, tatillerini dolu dolu geçirmelerine kapı aralayan dikkate değer faaliyetlere ve etkinliklere imza atıyor.

Özellikle uzun tatil zamanları gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerinin desteklenmesi adına bilinçli bir şekilde programlanması gereken kıymetli zamanlar olarak dikkat çekmek. Tam da bu noktada sivil toplum kuruluşlarının vereceği destek büyük önem arz etmekte. Yönetim kurulu başkanlığını Meram MEB Şube Müdürü Kamil Bilgiç’in yaptığı Selçuklu Diriliş Spor Kulübü de gençlerin öğrenirken eğlenmelerini sağlayan, tatillerini dolu dolu geçirmelerine kapı aralayan dikkate değer faaliyetlere ve etkinliklere imza atıyor. Gönüllü hizmet anlayışını esas alan ve ‘gençler sokaklardan nasıl kurtarılır?’ meselesinde elini taşın altına koyan Selçuklu Diriliş Spor Kulübü geçen yıl çıktığı Gelişim Ligi U16ve U17 yaş gurubunda bu yıl da zirvelere çıkmak için plan ve projelerini ortaya koydu.

Kulüpten yapılan açıklamada 19 Temmuz’da da tüm yaş guruplarında futbolcu seçmelerinin yapılacağı, yeteneğine güvenen ve kendini daha da geliştirmek isteyen herkes için hem spor okulları hem akademi gurupları hem de gelişim liglerinde kapıların açık olduğu çağrısı yapıldı.

selcuklu.jpeg

Gelişim Ligi Seçmeleri 19.07.2026 tarihinde Şehit Muharrem Şamur Stadında yapılacak. 16.00’da başlayacak seçmeler geç saatlere kadar sürecek. Konu hakkında Mesut İşçi ve 0535 970 67 10 numaralı telefon üzerinden iletişim kurulabilir, detaylı bilgi alınabilecek.

U11 yaş gurubunda Tümosan Konyaspor gibi kendini ispatlamış güçlü bir takımla final oynama başarısını göstermiş bir takım olan Selçuklu Diriliş Spor Kulübü çatısı altında sadece futbol alanında hizmet verilmiyor. Dernek binasında Judo, karate, okçuluk ,satranç, akıl ve zeka oyunları, robotik kodlama, Kuran-I kerim ve değerler eğitimi de verilmekte.

selcuklu-dirlis.jpeg

Selçuklu Diriliş Derneğinde spordan sorumlu başkan Prof. Dr. Lütfullah Altıntepe ve futboldan sorumlu koordinatör Oğuzhan Abdullah Uluyol da gençleri ve velileri gerek sportif faaliyetler gerekse çeşitli alanlardaki öğretici faaliyetlere katılmaları hususunda çağrılarını yineledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.