Selçuklu emin adımlarla

Selçuklu emin adımlarla
Selçuklu Belediyespor, yükselme grubunun üçüncü maçını da kazanarak moralli bir şekilde yoluna devam ediyor

Selçuklu Belediyespor, yükselme grubunun üçüncü maçını da kazanarak moralli bir şekilde yoluna devam ediyor. Bölgesel Amatör Lig’de play-off’lara kalma mücadelesi veren mavi-beyazlı ekip, fırtına gibi başladığı eleme gruplarında başarısını sürdürüyor. İlk iki maçından galibiyete ayrılan temsilcimiz, önceki günde konuk ettiği Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni farklı geçti. Rakibine şans tanımayan Selçuklu Belediyespor, 86-66’lık skorla kazanmasını bildi. Temsilcimiz, önümüzdeki hafta grubun lideri Anadolu Efes Gelişim ile karşılaşacak.

HAK ETTİK

Selçuklu Belediyespor Başantrenörü Volkan Ertetik, hak edilmiş bir galibiyete daha imza attıklarını söyledi. Zorlu bir grupta mücadele ettiklerini belirten Ertetik, “Güzel bir karşılaşma oldu. Rakibimiz Malatya iyi mücadele etti. Ancak daha istekli olan taraf bizdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Emin adımlarla devam ediyoruz. İnşallah istediğimiz galibiyetleri alarak namağlup yolumuza devam ederiz” diye konuştu. (Süleyman Ay)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.