Selçuklu hentbolla güldü

Selçuklu hentbolla güldü
Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı deplasmanda Antalya ile oynadığı maçı 32-27 kazanarak moral buldu. Futbol takımı Mersin’de Toroslar Belediyesi ile 1-1 berabere kalırken, basketbol takımı İstanbul da FMV Işık takımına 82-61 mağlup oldu

HENTBOLDA GALİBİYET HAFTASI

Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin 15. haftasında deplasmanda Antalya Hentbol takımı ile karşı karşıya geldi. Selçuklu Belediyesi iyi hazırlandığı mücadelenin ilk yarısını 17-11 önde kapatırken maçı da 32-27'lik skorla kazanan taraf oldu. Ligdeki üçüncü galibiyetini alıp 9 puana yükselen temsilcimiz maçtan sonra büyük bir sevinç yaşadı. Ligde kalma yolunda önemli bir adım atan mavi-beyazlılarda yeni hedef tehlike hattından uzaklaşmak olarak belirlendi.

FUTBOLDA GALİBİYET KAÇTI

Bölgesel Amatör Lig 4. Grubu’nda mücadele eden Selçuklu Belediyesi Futbol takımı 15. haftada Mersin deplasmanında Toroslar Belediyespor takımı ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısını 1-0 geride kapatan mavi beyazlılar, ikinci yarıda attığı golle skora denge getirdi. Maçın ikinci yarısında golü bulan temsilcimiz yakaladığı çok pozisyona değerlendiremedi ve galibiyeti kaçıran taraf oldu.Selçuklu Belediyesi Futbol takımı aldığı 1 puanın ardından puanını 11'e yükseltti ve ligde 12. sıradaki yerini korudu. Mavi beyazlı ekip bu hafta sonu sahasında Reyhanlıspor'u konuk edecek. Karşılaşma 01 Şubat Pazar günü saat 13.30’da oynanacak.

POTADA SON ÇEYREKTE TESLİM OLDU

Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin 14. haftasında İstanbul deplasmanında FMV Işık takımı ile karşılaştı. Ligin güçlü takımları arasında yer alan ve transferleri ile güçlü bir ekip haline dönüşen İstanbul ekibi karşısında ilk yarıyı 38-33 geride kapatan temsilcimiz mücadeleyi 82-61 kaybetti. Karşılaşmaya iyi başlayan mavi beyazlılar, rakibi ile başa baş mücadele etti. İkinci bölümün son saniyelerinde bulduğu sayılarla FMV Işık takımı 38-33 ile soyunma odasına önde giden takım oldu.

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde de güçlü rakibine karşı iyi savunma yaparak sayı üretmeyi başaran Selçuklu Belediyesi'ni rotasyon avantajı ile durdurabilen ev sahibi takım üçüncü çeyreği 59-50 önde kapattı. Maçın son bölümünde oldukça yorulan mavi beyazlılarda faul cezaları nedeniyle kenara geçmek zorunda kalan oyuncular eklenince maçı 82-61 ile kazanan ev sahibi takım oldu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.