Selçuklu Hokey Takımı 1.Lige Yükseldi

Selçuklu Hokey Takımı 1.Lige Yükseldi
Selçuklu Belediyesi Hokey Takımı Gaziantep de gerçekleştirilen Hokey 1. Lig belirleme maçlarında Türkiye üçüncüsü olarak 1. lige yükselmeye hak kazandı.

Türkiye Hokey Federasyonu Erkekler-Kadınlar Süper Lige yükselme ve 1. Ligi belirleme maçları 17-21 Eylül tarihleri arasında Gaziantep de gerçekleştirildi. Türkiye genelinden 25 takımın mücadele ettiği karşılaşmalara Selçuklu Belediyesi Hokey takımı da katıldı.

Selçuklu Belediyesi Hokey takımı Federasyon tarafından çekilen kuralar sonucunda belirlenen G gurubunda yer alarak maçlara çıktı. Mavi beyazlılar grup maçlarında Diyarbakır Kaplan Spor Kulübünü 15-0 ve Gaziantep Gazikent Kulübünü 5-0 yenerek guruplardan çıkmayı başardı.

Selçuklu Belediyesi Hokey takımı sonra eşleştiği takımlar Gaziantep Manassporu 5-0, Zonguldak Demir Tenissporu 4-1, Kahramanmaraş Hokey Kulübünü 2-1 mağlup ederken Osmaniye Gençlikspor'a 2-1 yenildi. Alınan bu sonuçların ardından Selçuklu Belediyesi Hokey takımı Türkiye üçüncüsü olarak 1. lige yükselmeye hak kazandı. Mavi beyazlı takım 2014-20154 sezonunda Hokey 1. Liginde mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.