Selçuklu Kış Spor Okullarına kayıtlar başladı

Selçuklu Kış Spor Okullarına kayıtlar başladı
Selçuklu Kış Spor Okullarına kayıtlar bugün başladı


 

Selçuklu’da her yıl on binlerce çocuğun spor yapma imkanı bulduğu Selçuklu Spor Okulları yeniden başlıyor. Covid-19 önlemleri sonucunda mayıs ayından itibaren faaliyetlere ara verilen Spor Okullarında, kış dönemi kayıtları 10 Kasım salı günü saat 10.00’da başladı. Kayıtlar www.selcuklubelediyespor.com internet adresi üzerinden online olarak yapılacak. Maske, mesafe, hijyen ve sosyal mesafe kuralları başta olmak üzere çocukların daha sağlıklı bir ortamda spor yapmaları için gerekli tedbirlerin alındığı spor okullarında 12 branşta hizmet verilecek. Yüzme, Tenis, Basketbol, Voleybol, Cimnastik, Taekwondo, Karate, Wushu Kung-Fu, Kick Boks, Masa Tenisi, Satranç ve Okçuluk branşlarının yer alacağı spor okullarında, 70 antrenör görev yapacak.  Selçuklu Kış Spor Okullarında eğitimler hafta sonları gerçekleştirilecek ve Covid-19 önlemleri nedeniyle servis hizmeti olmayacak.

SINIRLI KONTENJAN

2018 yılında 29 bin 266, 2019 yılında ise 20 bin 96 sporcuya eğitim veren Selçuklu Spor Okullarında, Covid-19 salgını ve önlemleri nedeniyle bu yıl sınırlı sayıda öğrenci eğitim görecek. Her gün dezenfekte işlemleri uygulanacak olan tesislerde maske, mesafe, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilecek. Servis hizmeti ise covid-19 salgını nedeniyle bu dönemde yapılmayacak. Kış spor okullarında kayıtlar 10 Kasım Salı günü başlayıp, kontenjanlar dolana kadar devam edecek.

TESİSLER

Selçuklu Kış Spor Okullarında 12 branşta verilecek olan eğitimler için Uluslararası Spor Salonu, Yenikent Spor Salonu, Şehit Rıdvan Adam Spor Salonu, Yazır Spor Salonu, Zeki Altındağ İlkokulu Spor Salonu, Selçuklu Belediye Stadı, Tenis Kortları, Sancak Yüzme Havuzu ve Beyhekim Yüzme Havuzu tesisleri kullanılacak.

 

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.