Selçuklu Kış Spor Okulları’nda kontenjan doldu

Selçuklu Kış Spor Okulları’nda kontenjan doldu
Pandemi tedbirleri kapsamında sınırlı kontenjan için kayıtlar 1 günde doldu.

 

 

Selçuklu’da her yıl on binlerce çocuğun spor yapma imkanı bulduğu Selçuklu Spor Okullarında yeni dönem kayıtlarında kontenjan 1 günde doldu.

2018 yılında 29 bin 266, 2019 yılında ise 20 bin 96 sporcuya eğitim veren Selçuklu Spor Okullarında, Covid-19 salgını ve önlemleri nedeniyle bu yıl sınırlı sayıda öğrenci eğitim görecek. Yüzme, Tenis, Basketbol, Voleybol, Cimnastik, Taekwondo, Karate, Wushu Kung-Fu, Kick Boks, Masa Tenisi, Satranç ve Okçuluk branşlarının yer alacağı spor okullarında, 70 antrenör görev yapacak. 

Selçuklu Kış Spor Okullarında eğitimler hafta sonları gerçekleştirilecek ve Covid-19 önlemleri nedeniyle servis hizmeti olmayacak. Selçuklu Kış Spor Okullarında 12 branşta verilecek olan eğitimler için Uluslararası Spor Salonu, Yenikent Spor Salonu, Şehit Rıdvan Adam Spor Salonu, Yazır Spor Salonu, Zeki Altındağ İlkokulu Spor Salonu, Selçuklu Belediye Stadı, Tenis Kortları, Sancak Yüzme Havuzu ve Beyhekim Yüzme Havuzu tesisleri kullanılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.