Selçuklu kurban pazarında bayram bereketi

Selçuklu kurban pazarında bayram bereketi
 Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yeni kurban pazarında bayram öncesinde hareketlilik yaşanıyor. 

Selçuklu Belediyesi, tarafından Konya'ya kazandırılan modern kurban pazarında bayram öncesinde alım-satım hareketliliği yaşanıyor. Modern kurban satış alanı bayrama sayılı günler kala kurbanlıklarını satmak için pazara gelen satıcılar ve kurbanlık almak isteyen vatandaşların tercihi oldu.
Selçuklu Belediyesi, kurban satış alanının alım ve satım yapacak tüm vatandaşların ihtiyacına cevap verecek donanıma sahip olması için tüm düzenlemeleri yaptı. Tuvaletler, mescit alanları, hatta kurban satıcıları için sıcak sulu duş alanları oluşturuldu. Bayram namazını kılmak için büyük bir mescit alanının da yer aldığı alanda 24 saat güvenlik kamera sistemi ve akşam aydınlatması bulunuyor. Pazar alanına veteriner kontrolünde hayvan alımı gerçekleştirilirken zabıta ekipleri pazardaki düzenin korunması için çalışıyor. Selçuklu kurban pazarını alım ve satım için tercih eden vatandaşlar yeni kurban satış alanı için Selçuklu Belediyesi'ne teşekkür etti. Selçuklu Belediyesi kurban satış alanı Büyükkayacık Mahallesinde Kayacık Koruluğu yanında bulunuyor. Satış alanına Ankara yolu (Kayacık Sapağı) ve İstanbul Yolu Aliya İzzetbegoviç caddesinden ulaşım sağlanabiliyor.

20170828aw158613_02.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.