Selçuklu lidere diş geçiremedi

Selçuklu lidere diş geçiremedi
Basketbol Erkekler 3. Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyespor 4. haftaya dahil maçta deplasmanda lider Bostanlıspor ile karşı karşıya geldi.

Basketbol Erkekler 3. Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyespor 4. haftaya dahil maçta deplasmanda lider Bostanlıspor ile karşı karşıya geldi. Ligde son iki maçını kaybeden mavi-beyazlılar, yenilgisiz rakibine de yenildi ve 4. maçında 3. yenilgisini aldı. Maça iyi başlayan ev sahibi takım seyircisinin de desteği ile ilk periyodu 22-17 önde tamamladı. Aradaki farkı koruyan İzmir temsilcisi soyunma odasına 39-32 önde girdi. İkinci yarıya iyi başlayan ve Mustafa Ünlü’nün sayılarıyla farkı eriten temsilcimiz periyodun son bölümünde üst üte gelen sayılara engel olamayınca son 10 dakikaya 56-50 yenik girdi. Mavi-beyazlılar son periyotta oyundan düşüp sadece 9 sayı üretebilince sahadan 77-59 mağlup ayrıldı. Temsilcimizde Ömer 19, Mustafa Ünlü 11, Emrah 9, İlker 8, Tahir 7, Said 3 ve Mete 2 sayı ile oynadı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.