Selçuklu muhtarları iftarda buluştu

Selçuklu muhtarları iftarda buluştu
   Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programında mahalle muhtarları ve mahalle başkanları bir araya geldi.

 

Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında Selçuklu'da görev yapan mahalle muhtarları ve mahalle başkanları bir araya geldi. Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, mahalle muhtarları ve mahalle başkanları katıldı. Muhtarlar ve mahalle başkanları iftar öncesi SOBE'yi gezdi.

Masaları tek tek gezerek misafirlerin Ramazanını tebrik eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Belediyecilik hizmetlerinin yürütülmesinde muhtarların çok büyük katkısı oluyor. Muhtarlarımız mahallelerde sorunları dinleyen ve bu sorunlara birlikte çözüm ürettiğimiz mesai arkadaşlarımız” dedi.

selcuklu-iftar-(9).jpg

Selçuklu Güzel İşlere İmza Atıyor

Türkiye'nin son dönemde önemli eşikleri aşarak yoluna devam ettiğini ifade eden AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer," Bu yoğun gündemin içerisinde Allah'a hamdolsun çok güzel hizmetler üretmeye devam ediyoruz. Bu güzellikleri bize yaşatan en önemli kurumlarımız dan birisi hiç şüphesiz ki Selçuklu Belediyemiz ve değerli başkanımız. Bugün burada iftar programı yapmamızın aslında temel gayesi de sizin bu güzel fiziki mekanı bitmiş olan ve kısmen de faaliyete geçmiş olan SOBE merkezimizi görmenize vesile olmaktı. Böyle bir merkezi ülkemize kazandırmak gerçekten çok önemli. Buranın otizmli insanlara ve aileler hizmet vermesini ötesinde ülkemizde benzer bir proje düşünüldüğünde çok önemli bir örnek olacağını düşünüyoruz" dedi.

Selçuklu'ya hizmet etmek için hepimiz farklı kademelerde ve farklı noktalarda çalışıyoruz diyen Özer, "Kimimiz teşkilatlarda, kimimiz mahallerde görev yapıyoruz. Bu yönüyle de Selçuklu'da olan her güzellikte hepimizin bir payı olduğunu düşünüyorum. Teşkilatıyla, muhtarlarıyla, belediyesiyle tüm Selçuklu'nun bir arada olabilmesinde sizler de önemli bir parça oldunuz. Bizlere yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

selcuklu-iftar-(7).jpg

SOBE Örnek Teşkil Ediyor

Ramazanın bereketini hep birlikte yaşıyoruz diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, muhtarlara SOBE'yi anlattı. Başkan Altay," Burası otizmli bireyler için yapmış olduğumuz Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı (SOBE) binasının merkezi. Burada çok güzel hizmetler sunuluyor. Şu anda 40 çocukla eğitime başladık. İnşallah Türkiye örnek bir tesisi hayata geçirmiş oluyoruz. Sadece Konya'dan değil Türkiye'den de insanlar gelip merkezimizi ziyaret ediyorlar. Kendi şehirlerinde de böyle hizmetlerin yapılmasını arzu ediyorlar. Onun için örnek teşkil ediyoruz" dedi.

Selçuklu Belediyesi'nin Kaymakamlıktan alınan liste doğrultusunda 2000 e yakın  vatandaşa gıda paketi ulaştıracağını ifade eden Başkan Altay,"Paketlerin dağıtımı için 6 ayrı ekip oluşturuldu. Yardım paketinin dağıtımına muhtarlarımızın da katılımının şık olacağını düşünüyoruz. İnşallah  böyle hayırlı bir hizmet birlikte gerçekleştirmiş oluruz. 2 bine yakın kardeşimizi hep birlikte sevindirebiliriz" dedi.

selcuklu-iftar-(8).jpg

Belediyemizle Gurur Duyduk

Selçuklu Belediyesi'ne düzenlenen iftar organizasyonu için teşekkür eden Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu,"Bizler gerçekten değerini bileceğimiz marka bir belediye başkanı ile yönetiliyoruz. Bunun kıymetini çok iyi bilmemiz lazım. Şu anda iftar programı vesilesiyle bulunduğumuz Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi'ni gezdik. Bu güzel binanın kazandırılmasından dolayı Selçuklu Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Belediyemizle gurur duyduk" dedi.

 

selcuklu-iftar-(4).jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.