Selçuklu seri peşinde

Selçuklu seri peşinde
Selçuklu Belediyespor basketbol takımı, ligin 13. hafta karşılaşmasında lider Türk Telekom’a konuk olacak. Bugün TOBB ETÜ Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 13. haftasında lider Türk Telekom’a konuk olacak. Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen mavi-beyazlılar, lider karşısında son dakikaya kadar mücadele ederek maçı kazanmak istiyor. Bugün TOBB ETÜ Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

SERİYİ YENİDEN İSTİYOR

Bir önceki hafta kendi evinde Bursaspor Durmazlar takımını konuk eden ve rakibini seyircisinin de desteğiyle 87-80 mağlup eden Selçuklu Belediyespor, aynı performansını lidere karşı da göstermek istiyor. Mavi-beyazlılar Ankara deplasmanında sonuna kadar mücadele etmek istiyor.

İSTATİSTİKLER SELÇUKLU’DAN YANA

Türk Telekom ile Selçuklu Belediyespor arasında oynanacak zorlu maç öncesinde istatistikler Konya temsilcisinden yana oldu. Ortalama sayı ve blok liderliği Selçuklu Belediyespor’dan yana olurken, asist ve ribaund liderliği ise Türk Telekom’da oldu.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.