Selçuklu, seri peşinde

Selçuklu, seri peşinde
Selçuklu Belediyespor basketbol takımı, ligin 15. haftasında deplasmanda oynanacak İstanbulspor Beylükdüzü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi-beyazlılar rakibini mağlup ederek galibiyet serisi oluşturmak istiyor

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor basketbol takımı, ligin 15. haftasında İstanbulspor Beylükdüzü takımına konuk olacak. Bir önceki hafta kendi evinde oynadığı TED Ankara Kolejliler maçını kazanan mavi-beyazlılar, İstanbul deplasmanından da galip gelerek seri yakalamak istiyor.

POTANSİYELİ VAR

Sezon başından bu yana kadar olan süreçte kritik maçları kazanan Selçuklu Belediyespor, ligde üst sıralarda yer alabileceğinin sinyallerini verdi. Mavi-beyazlılar özellikle TED maçında ortaya koyduğu performansla bu ligde play-off oynayabileceğinin sinyallerini verdi.

4. SIRADA

Konya’nın basketbol liglerindeki tek temsilcisi olan Selçuklu Belediyespor, şu ana kadar olan süreçte 14 maça çıktı. Mavi-beyazlılar bu maçlardan 10 galibiyet 4 mağlubiyet aldı. Konya ekibi topladığı 24 puanla 4. sırada yer aldı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Selçuklu Belediyespor basketbol takımı, İstanbulspor Beylikdüzü deplasmanda oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi-beyazlılar Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi'nde yaptığı taktik ağırlıklı antrenmanla günü tamamlayacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.