Selçuklu seriyi eşitledi!

Selçuklu seriyi eşitledi!
​​​​​​​Basketbol Erkekler Bölgesel Ligi playoff ikinci maçında Antalya Osmanlıspor ile karşılaşan Selçuklu Belediyespor, maçı 67-62 kazanmayı bildi ve seride durumu 1-1’e getirdi. Mavi-beyazlılar üçüncü maçı yarın kendi evinde oynayacak

Basketbol Erkekler Bölgesel Lig playofflarda mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, dün sahasında Antalya Osmanlıspor ile mücadele etti. Serinin ilk maçını deplasmanda 78-53 kaybeden mavi-beyazlılar, ikinci maçında gülen taraf olmayı başardı. Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye oldukça etkili başlayan mavi-beyazlı ekip, pota altını kullanarak kolay sayılar buldu. Rakibini hem savunmada hem de hücumda durdurmayı başaran Selçuklu Belediyespor, ilk periyodu 23-12 önde kapattı. İkinci çeyreğe kaldığı yerden devam eden ve dış şutlarda da isabet bulmasıyla farkı iyice açan mavi-beyazlılar, 44-21’lik skorla soyunma odasına gitti.

KIRAN KIRANA GEÇTİ

İkinci yarıda rakip Antalya Osmanlı etkili başlayan taraf oldu. Aradaki farkı düşürmesine rağmen temsilcimiz, periyodu 52-42 önde tamamladı. Son çeyrekte ise basit hatalar yapan mavi-beyazlı ekip, potasında kolay sayılar gördü. Son dakikaları büyük bir heyecana sahne olurken, maçı 67-62’lik skorla Selçuklu Belediyespor kazandı. Temsilcimiz bu sonuçla seride durumu 1-1’e getirdi. Mavi-beyazlılar serinin üçüncü maçını yarın kendi sahasında oynayacak.

manset-(1).jpg

Öte yandan zorlu karşılaşmaya protokolden de yoğun ilgi vardı. Selçuklu Belediyespor Başkanı Ali Ziya Yalçınkaya ve ekibi maçı takip edenler arasındaydı. Menajer Yaşar Berber ile maçı değerlendiren Yalçınkaya, son dakikaları ise heyecanla takip etti. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.