Selçuklu tekvandoda başarıya doymuyor

Selçuklu tekvandoda  başarıya doymuyor
Selçuklu Belediyesi tekvandocuları geçtiğimiz hafta sonu şehrimizde ve Ankara’da yapılan turnuvalarda aldığı başarılı sonuçlarla büyük takdir topladı.

Selçuklu Belediyesi tekvandocuları geçtiğimiz hafta sonu şehrimizde ve Ankara’da yapılan turnuvalarda aldığı başarılı sonuçlarla büyük takdir topladı. Türkiye Tekvando Federasyonunun faaliyet programında yer alan Uluslararası Tekvandonun Kraliçeleri Turnuvası, Ankara İsmet Iraz Spor Salonu’nda yapılırken, turnuvada boy gösteren Selçuklu Belediyespor sporcularından Şerife Ilgaz birinci, Şerife Aytürk ise ikinci oldu. Selçuklu Belediyespor, şehrimizde yapılan Anadolu Yıldızlar Turnuvası’nda ise 13 madalya aldı. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü tekvandocularından; Mustafa Şan, Halis Baysal, Mehmet Yiğit, Ayşe Nur Özcan ve Duru Erol Koyuncu kilolarında birinci olurken, Kaan Alagöz, İrem Baysal, Fatma Betül Solar, İrem Baysal ve Vildan Kılıç ikinci, Soner Bıyık ve Fatma Sena Ülker ise üçüncü oldu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.