Selçuklu tempo arttırdı

Selçuklu tempo arttırdı
Selçuklu Basket, yeni sezon öncesinde antrenmanlarını sürdürüyor. Gelecek sezon mücadeleci bir takım oluşturmak isteyen mavi-beyazlılarda, ayak bileğinde ödem olan Cihan Amasyalı haricinde eksik bir oyuncu bulunmuyor

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele edecek Selçuklu Basket, yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli Kartepe’de 8 günlük bir kamp sürecinden geçen mavi-beyazlılar, ardından Konya’ya gelerek antrenmanlarını burada devam ettirmeye başlamıştı.

TAKTİK ANTRENMANLARA DÖNDÜ

Kocaeli Kartepe kampında daha çok kondisyon ağırlıklı antrenmanlar gerçekleştiren Selçuklu Basket, Konya’daki çalışmalarında taktik anlayışı üzerinde durmaya başladı. Mavi-beyazlılar, bu minvalde çalışmalarını sürdürerek lige en iyi şekilde başlamanın hesaplarını yapıyor.

HAZIRLIK MAÇLARI, 11 EYLÜL’DE

Selçuklu’da, hazırlık maçlarının tarihleri de belli olmaya başladı. Sezona iyi bir şekilde başlamak isteyen mavi-beyazlılar, 11 Eylül’de Manisa’ya gidecek. Selçuklu ekibi, burada 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

KUPA MAÇLARI 21 EYLÜL’DE

Selçuklu Basket, hazırlık maçlarının ardından ilk ciddi sınavını 21 Eylül’de başlayacak Türkiye Kupası maçlarında verecek. Bu alanda da gidebildiği yere kadar gitmek isteyen mavi-beyazlılar, o maça kadar yüzde 60 oranında hazır olmayı hedefliyor.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.