Selçuklu zorlu sınavda

Selçuklu zorlu sınavda
Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Basketbol 1. Ligi’nde fırtınalar estiren Selçuklu Belediyespor, ligin 6. haftasında bugün Afyon Belediyespor’a konuk olacak. İlk 5 haftalık periyottan galip ayrılan mavi-beyazlılar, rakibini yenerek galibiyet serisini sür

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor, beklenenden daha iyi çıktı. Ligin başlamasına kısa bir süre kala kurulan mavi-beyazlılar, orta sıralarda mücadele edecek bir takım görüntüsü çizse de, çıktığı 5 karşılaşmanın tamamını kazanarak zirve ortaklarından oldu. Lider Türk Telekom ile aynı puanı paylaşan mavi-beyazlılar, ligin 6. haftasında bugün Afyon Belediyespor’a konuk olacak. Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

LİGE SERİYLE BAŞLADI

Selçuklu Belediyespor, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Erkekler 1. Lig’e galibiyet serisi ile başladı. Ligin ilk haftasında Samsun Anakent takımını konuk eden mavi-beyazlılar, rakibini güzel bir oyunla mağlup etmeyi başardı. Selçuklu Belediyespor, hemen ardından çıktığı Düzce, Yalova, Ormanspor ve Ankara DSİ maçlarını da kazanarak bir anda zirve ortaklarından oldu.

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Ligin ilk 5 haftalık sürecinde rakiplerini bir bir mağlup eden Selçuklu Belediyespor, elde ettiği galibiyet serisi ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Sezon sonunda ligde iyi bir konumda bulunmak isteyen mavi-beyazlılar, bugün oynanacak Afyon deplasmanından da galip ayrılmak istiyor.

KISA SÜREDE İYİ ÇALIŞTILAR

Hafta sonu kendi evinde oynadığı Ankara DSİ maçının hemen ardından Afyon maçının hazırlıklarına başlayan Selçuklu Belediyespor, kısa olsa da iyi bir çalışma evresinden geçti. Mavi-beyazlılarda oyuncuların morallerinin üst seviyede olduğu gözlendi.

Haber: Hasan YILDIRIM

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.