Selçuklu’da Eski ve Yeni Teşkilat Yöneticileri Bir Araya Geldi

Selçuklu’da Eski ve Yeni Teşkilat Yöneticileri Bir Araya Geldi
Ak Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı’nda görev almış teşkilat yöneticileri düzenlenen iftar organizasyonu ile bir araya geldi.

Ak Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı’nda görev  almış teşkilat yöneticileri düzenlenen iftar organizasyonu ile bir araya geldi. Geniş katılımın olduğu programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı’da Ak Parti’nin kurulduğu ilk günden bu güne kadar hizmeti bulunan teşkilat yöneticileri düzenlenen iftar programı ile bir araya geldi. Programa Ak Parti Eski Selçuklu İlçe Başkanları Yusuf Ayık ve Mustafa Ak, mevcut Başkan Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Selçuklu Teşkilatı Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, teşkilat yöneticileri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer’in ardından teşkilat yöneticilerine hitaben bir konuşma yapan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 3 Temmuz Cuma Günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile Kelebekler Vadisi Parkı’nın açılacağını söyledi.

Programa katılımlarından dolayı teşkilat yöneticilerine teşekkür eden Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, “Bu akşam burada bulunan herkesin ortak noktası daha önce Selçuklu Teşkilatı’nda görev yapmış olması. Sizler yapmış olduğunuz bu görev süresince işinizden, ailenizden ve kendinizden pek çok fedakarlık yaparak hem teşkilatımızın hem de Ak Partimizin bugünlere ulaşmasında önemli bir pay sahibi oldunuz” dedi.

Bu Günlere Mücadele Ederek Geldik

Ak Parti iktidarı ile ülkenin çok önemli bir noktaya geldiğini ifade eden Özer,“ Ülkemizin bu günlere gelmesi için çok büyük emek ve çabalar sarf edildi. Bu millet çok önemli eşikler atlattı. Ak Parti imkansızlıklar içerisinde kuruldu. Sonrasında Türkiye her alanda dip yapmışken iktidara geldi.  367’lerle uğraştı, Gezi olayları, muhtıralar, parti kapatmaları, 17-25 Aralık Operasyonları gibi eşikleri atlatarak hamdolsun Türkiye teşkilatlarımızın da çabasıyla birlik ve beraberliği içinde bu günlere geldi” dedi.

Hedeflerimize Ancak Birlik ve Beraberlik İçinde Ulaşabiliriz

7 Haziran seçimleri sonrasında Ak Parti teşkilatlarını birbirine düşürmeyi amaçlayan oyunlar oynandığına dikkat çeken Özer,“ Bu tehlikeli oyunlar birlik ve beraberliğimizi hedef alıyor. Hem milletimizi hem de teşkilatlarımızı birbirine düşürme amacı taşıyor. Bugün dünyanın pek çok ülkesinde birlik ve beraberlikten uzaklaşmış, birbiriyle mücadele eden insanların durumu ortada. Özellikle İslam Coğrafyasının olduğu yerlerde Müslümanlar kan, gözyaşı, yokluk ve yoksulluk içinde her şeylerini kaybetmiş durumdalar. İnşallah biz bu noktada hem millet hem de teşkilat olarak bu oynanan oyunların üstesinden geleceğiz. Hep birlikte olacağız ve Türkiye’yi arzu ettiğimiz 2023 ve 2071 hedeflerine doğru hep birlikte taşıyacağız” dedi.

Daha Sık Bir Araya Geleceğiz

Davetlilere hitaben bir selamlama konuşması yapan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay birlik ve beraberliğe önemine değindi. Başkan Altay,“ Ramazan ayı ulvi bir zaman dilimi ve bir

berekete sahip. Onun için bu güzel günde bir araya gelmeyi tercih ettik. Aslında daha sık bir araya gelmek, daha çok görüşmek ve istişare etmek gerekiyor. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya

geliriz, birlikte oluruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun” dedi.

Sözlerinin sonunda Kelebekler Vadisi Parkı’nın açılışının Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 3 Temmuz Cuma Günü saat 18.00’de gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Altay, Ak Parti Selçuklu Teşkilatını açılışa davet etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.