Selçuklu’da hizmet ve talepler masaya yatırıldı!

Selçuklu’da hizmet ve talepler masaya yatırıldı!
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor" programında vatandaşlarla bir araya gelerek ilçede hayata geçirilen yatırımları anlattı, talep ve önerileri dinledi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ve vatandaşlarla yerel yöneticileri doğrudan buluşturan "Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor" programı kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu yılın ilki Kosova Mahallesi'nde gerçekleştirilen programlar Şeyh Şamil ve Mehmet Akif Mahallelerinde devam etti. Selçuklu Belediyesi Hizmet Binası ve Mehmet Akif Sosyal Tesisi'nde gerçekleştirilen programlarda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçede hayata geçirilen yatırımlar ve devam eden çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Başkan Ahmet Pekyatırmacı ayrıca mahalle sakinlerinin talep, öneri ve sorularını da dinleyerek istişarelerde bulundu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada vatandaşlar, merak ettikleri konuları doğrudan Başkan Pekyatırmacı'ya sorma fırsatı bulurken, ilçenin geleceğine yönelik görüş ve önerilerini de paylaşma imkanı elde etti.

460a3905.jpg

Programda AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Arif Bağcı da Başkan Pekyatırmacı'ya eşlik etti.

"HANGİ ALANDA VATANDAŞIMIZIN TALEBİ VARSA O BİZİM ÖNCELİKLİ GÖREVİMİZ"

Yerel yönetimler olarak tek hedeflerinin vatandaşlara hizmet etmek olduğunu belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Gece gündüz demeden her zaman sahadayız, sizlerle beraberiz. Zaten görevimiz bu, hizmet için varız. Hizmeti en doğru şekilde yapabilmek için de mutlaka sizlerle bir arada olmamız gerekiyor ki doğru talepleri alabilelim, doğru plan programları yapabilelim ve doğru hizmetleri de hayata geçirebilelim. Bu manada elhamdülillah Konyamızda teşkilatımızla olan birlikteliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve merkez ilçe belediyelerimizde olan iş birliğimiz, valiliğimiz başta olmak üzere bütün müdürlüklerimizle olan birlikteliklerimiz ve iş birliğimiz Konyamızda çok hayırlı, bereketli hizmetlerin yapılmasına da vesile oluyor. Altyapı, yol, kaldırım, çevre temizliği, park bahçe yapımı bunlar bizim olmazsa olmaz en iyi şekilde yapmamız gereken işler. Bunlarda en ufak bir eksikliğe, aksaklığa tahammülümüz yok. Ama bu yeterli mi? Yeterli değil. Bunlar en öncelikli görevlerimiz. Ama bunun dışında da hangi alanda vatandaşımızın, hemşehrimizin bizden bir talebi, isteği, beklentisi varsa o da bizim öncelikli görevimiz. Bu noktada eğitimden, sağlığa, kültüre, spora, emniyete, varıncaya kadar her alanda hem hizmet ediyoruz, hem işbirliği yapıyoruz, hem de proje üretiyoruz" dedi.

slbl9242.jpg

Selçuklu Belediyesi olarak SGK'ya, Maliyeye, piyasaya borçları olmadıklarını vurgulayan Başkan Ahmet Pekyatırmacı, "Mali disiplin içerisinde tamamen öz kaynaklarımızla kendi imkanlarımızla bu yatırımlarımızı yapıyoruz. Nasıl yapabiliyoruz? İyi niyetle, samimiyetle, gayretle. Her şeyin başı niyet. Önce niyetin doğru olması lazım. Önce niyetin hizmet olması lazım. Bugün AK Parti iktidarında hem devlet yönetiminde hem de belediyelerin yönetiminde ülkemize, milletimize en güzel hizmetler yapılıyor. İnşallah bundan sonra da yapılmaya devam edecek. Biz her zaman milletimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Her zaman hizmetin en iyisini yapmak için gayret edeceğiz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Kendi içimizde güçlü olursak, kendi içimizde birlik beraberlik içerisinde olursak, bölgemizde de dünyada da inşallah barışın, güvenin, kardeşliğin teminatı Türkiye olacak. Bu yüzden milletimizin birliği, beraberliğiyle iktidarlarımızın sağlam duruşuyla da inşallah bu güçlü yürüyüşümüzü hep birlikte devam ettireceğiz. Tekrar burada bulunan bütün hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

slbl9361.jpg

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Arif Bağcı da Başkan Pekyatırmacı'nın her zaman vatandaşların yanında olduğunu ifade ederek, "Ahmet Başkanımız vatandaşların istekleri, dilekleri, talepleri olduğu zaman çok kolay ulaşılabilecek bir durumda. Kendisine vatandaşlarımızla kurmuş olduğu bu sıcak temasdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu konuda başkanımızdan çok memnunuz. Sağ olsunlar, var olsunlar" diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.