Selçuklu'da intihar girişimi

Selçuklu'da intihar girişimi
Boşanmak üzere olduğu karısının evinin karşısında intihar girişiminde bulundu

Konya’da boşanma aşamasında olduğu eşinin evinin karşısındaki 20 katlı inşaatın 17’inci katına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, 2 saatlik uğraşlar sonunda çıktığı yerden indirildi. 

Olay, saat 23.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kılıçaslan Mahallesi Selimdede Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir süredir maddi sıkıntılar yüzünden eşinden ayrılma aşamasında olan Hüseyin K. (35), eşinin kaldığı evin karşısındaki inşaata gelerek 17’inci kata çıktı.

Hüseyin K., daha sonra eşi A.K’yi arayarak, “Eğer benden ayrılırsan evinin karşısındaki inşaatın 17'inci katından atlayacağım” dedi. Eşini inşaatın üzerinde gören A.K., durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler Hüseyin K’nın çıktığı yerden atlama ihtimaline karşı kurtarma balonu açarken, 112 Acil Servis ekipleri de hazır bekledi.

Hüseyin K. polis ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik ikna çabasının ardından intihar girişiminden vazgeçirildi. İnşaattan indirilen Hüseyin K, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.