Selçuklu'da Serkan Erdoğan sesleri

Selçuklu'da Serkan Erdoğan sesleri
Mavi-beyazlılarda tempolu bir çalışmayla yeni takım oluşturmanın adımları atılırken, antrenör olarak Serkan Erdoğan ismi yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.

TBF’nin davetiyle Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek Selçuklu Belediyespor, Konya’yı temsil edebilecek bir takım kurma hedefiyle çalışmalarına başladı. Mavi-beyazlılarda tempolu bir çalışmayla yeni takım oluşturmanın adımları atılırken, antrenör olarak Serkan Erdoğan ismi yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.

Takımı oluşturmadan teknik heyeti oluşturmak isteyen Selçuklu Belediyespor’da genç antrenör Serkan Erdoğan ilk isim olarak belirlenirken, genç antrenörün de Konya’ya sıcak baktığı öğrenildi. Geçen sezon Tofaş Gelişim’i çalıştıran ve halen U18 milli takım baş antrenörü olarak görev yapan Serkan Erdoğan, Selçuklu Belediyespor’da çalışabileceğini belirtirken, bu yönde bir eğilimin olduğunu da söyledi. (İbrahim YAPICI)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.