Selçuklu'da Yeniden Refah'ın adayı Ali Kemal Kara

Selçuklu'da Yeniden Refah'ın adayı Ali Kemal Kara
 Editör
Ziraat Mühendisi (Yüksek Lisans), İş İnsanı, Ali Kemal Kara, Yeniden Refah Partisi Konya Selçuklu Belediye Başkan adayı oldu.

Ziraat Mühendisi (Yüksek Lisans), İş İnsanı, Ali Kemal Kara, Yeniden Refah Partisi Konya Selçuklu Belediye Başkan adayı oldu.

Ali Kemal Kara İş hayatına 2003 yılında MAY Tohumculuk Şirketi'nde üretim mühendisi olarak başladı. Bu şirkette Çukurova bölgesinde pamuk ve soya fasulyesi tohumluk üretiminde çalıştı. 2007-2009 yılları arasında PİONEER Tohumculuk'ta İç Anadolu bölgesinde ayçiçeği ve mısır tohumluk üretiminde üretim mühendisi olarak görev yaptı.

Başkan Kara, "İlçemize yeni hizmetlerin kazandırılması, yeni projelerin hayata geçirilmesi ve en temel ihtiyaçların karşılanabilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin var gücümüzle çalışacağız. Şahsıma yetki verilirse, Allah'ın izniyle, Selçuklu ilçemizi bizlere inanan ve güvenen insanlarla omuz omuza vererek, 5 yıl içerisinde en az 20 -30 yıl ileriye taşıyacağımıza inancım tamdır. Meselem sevdalısı olduğum Selçuklu'ya ve ülkeme daha hayırlı ve kapsamlı hizmetlerle katkı sunabilmektir. Millete efendilik yoktur, ona hizmet etmek vardır. Bu millete hizmet eden, bu milletin efendisidir" dedi.

ALİ KEMAL KARA KİMDİR

Ali Kemal Kara, 25 Ekim 1980'de doğdu. Ailesi çiftçilik ve köy bakkalı işleterek geçimini sağlıyor.

İlkokul ve orta öğrenimini Çataklı-Tatarlı-Bakırlı İlköğretim Okulu'nda, lise eğitimini Mustafabeyli Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimini Adana'da bulunan Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri bölümünde tamamladı.

2009-2011 yılları arasında MAY Tohumculuk'ta Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde satış ve teknik sorumlusu olarak çalıştı.

2011-2018 yılları arasında DEKALP Mısır Tohum firmasında İç Anadolu bölgesi satış liderliği, yine aynı firmada 2015-2018 yılları arasında İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz bölgesi satış liderliği görevini yürüttü.

2018-2019 yılları arasında Merkezi Konya'da bulunan SECTOR TARIM KİMYA GIDA PAZ.SAN.VE TİC.A.Ş.'de Türkiye Satış ve pazarlama müdürü olarak görev aldı.

2019 yılı Nisan ayında Konya merkezde AKK TARIM TİC.LTD. ŞTİ'ni kurdu. 2022 Aralık ayında Karaman'da ortağı olduğu MK ZİRAAT LTD.ŞTİ'ni kurdu. AKK TARIM TİC.LTD.ŞTİ. ve MK ZİRAAT LTD.ŞTİ, faaliyetlerine devam etmekte.

2013 yılında evlendi. Evli ve iki kız babasıdır. Eşi Maliye bölümünden mezun olmuştur ve ev hanımı'dır.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum