Selçuklu’dan 11 madalya

Selçuklu’dan 11 madalya
Selçuklu Belediyespor judo takımı, Minikler Judo İl Birinciliği müsabakalarında başarılı sonuçlar elde etti

Konya Judo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Minikler Judo İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Salonu’nda gerçekleşen müsabakalar büyük heyecana sahne oldu. Burada mücadele eden Selçuklu Belediyespor judo takımı aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekti.

DERECELER PEŞ PEŞE GELDİ

3 birincilik, 2 ikincilik ve 6 üçüncülük elde eden Selçuklu Belediyespor, toplamda 11 madalyanın sahibi oldu. Sporcular Rıdvan Kaya 26 kilo, Can Tekin Dişçi 30 kilo, Ömer Efe Gülhan ise 60 kiloda 1. olarak altın madalyanın sahibi oldu. Ramazan Karataş ve Mücahit Öz ise final maçında mağlup olarak 2. elde etti. Kaan Demir, İbrahim Aydemir, Yusuf Akyıldız, İbrahim Ethem Cengiz, Talha Bülbül ve Ali Efe ise turnuvada 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Judo İl Birinciliği müsabakalarında derece elde eden sporcular, Türkiye Minikler Judo Şampiyonası’nda Konya’yı ve Selçuklu’yu temsil edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.