Selçuklu’dan güzel sinyaller

Selçuklu’dan güzel sinyaller
Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı 2014-2015 sezonu hazırlıklarına devam ediyor

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı 2014-2015 sezonu hazırlıklarına devam ediyor. Çalışmalarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdüren Selçuklu Belediyesi günde çift idman yaparak lige hazır hale gelmeye çalıyor. Lig hazırlıkları çerçevesinde hazırlık maçları da oynamaya gayret gösteren mavi beyazlılar, ilk özel maçta 68 Aksaray Belediyespor takımı ile karşı karşıya geldi.

Türkiye Basketbol 3. Ligi’nde mücadele edecek olan iki takımın mücadelesi hazırlık maçı olmasına rağmen lig maçı gibi ciddi ve keyifli bir maç oldu. Her iki takım da lig için oldukça iddialı olduklarını ortaya koydukları oyunla gösterirken, oyuncuları hırsı ve kazanma isteği ise oyuna yansıdı. İlk yarıyı 34-33 önde kapatan Volkan Ertetik’in öğrencileri ikinci yarıya daha iyi başlangıç yapıp farkı giderek açtı ve sahadan 74-64’lük skorla galip ayrıldı.  Selçuklu Belediyesi’nde Yusuf 1, Sait 8, M.Ünlü 15, Sami 6, İbrahim 5, Barış 2, Mete 4, Emrah 5, Onur 12, Tahir 9 ve Oğuzhan 7 sayı ile oynadı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.