Selçuklu’nun inancı tam

Selçuklu’nun inancı tam
Normal sezonu 4. sırada tamamlayarak play-off’larda Bandırma Kırmızı ile eşleşen Selçuklu Belediyespor, rakibi karşısında turu geçerek finale kadar yükselmek, buradan da şampiyonluğa ulaşmak istiyor

Türkiye Basketbol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayarak play-off’larda Bandırma Kırmızı ile eşleşen Selçuklu Belediyespor’da, şampiyonluk inancı tam. Mavi-beyazlılarda, başkan Ali Ziya Yalçınkaya, yönetici Kazım Küçükçöğen, başantrenör Serkan Erdoğan, genel menajer Bekir Yarangüme ile oyuncular Nezih Özbakır ve William Daniels, Sille Baraj Parkı’nda düzenledikleri basın toplantısında şampiyon olabilecek potansiyelde olduklarını belirtti. . Mavi-beyazlıların, play-off’taki rakiplerini sezon içinde mutlak 1 kez mağlup etmesi de taraftarı heyecanlandırıyor.

BAŞKAN TAKIMINA GÜVENİYOR

Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Ziya Yalçınkaya, takıma sonuna kadar güvendiğini belirtti. Yalçınkaya, “Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’ın destekleriyle iyi bir çıkış yakaladık. Performanstan dolayı tüm takıma teşekkür ediyorum. Başarılı bir sezon geçirdik. Play-off’larda da iyi bir mücadele göstererek Süper Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.

‘ŞEHİR SÜPER LİG’E HAZIR’

Başkan Yalçınkaya, “Konya daha önce de Süper Lig’de mücadele etti. Şehir buraya hazır. Her geçen gün artan izleyici profili var. Çocuklar, gençler ve aileler bizleri yalnız bırakmıyor. Daha da yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Şehrin basketbola olan ilgisi aşikar. Biz de burada şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Takımımız ve oyuncularımız bu serüvene hazır” diye konuştu.

‘SEYİRCİ ARTI BİR MOTİVASYON’

Takımın genel menajeri Bekir Yarangüme, ligde kalma hedefiyle başladıkları ligde play-off’a kalmalarının camiada sürpriz olarak karşılandığını belirterek, “Sezona ligde kalma hedefiyle başladık. Ama ilerleyen süreçte kendimizi play-off’ta bulduk. Sezon boyunca taraftarımızın desteğini hissettik. Şimdi daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Bizim için en büyük motivasyon seyircimiz. Evet, başta şampiyonluk için yola çıkmadık. Ama şu an buna çok yakınız. İyi bir performans sergileyerek Süper Lig’e çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.