Selçuklu’yu hırs bastı

Selçuklu’yu hırs bastı
Türkiye Basketbol 2. Ligi A Gurubu’nda mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 9. haftasında deplasmanda İstanbul temsilcisi Ted Koleji ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi A Gurubu’nda mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 9. haftasında deplasmanda İstanbul temsilcisi Ted Koleji ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Samsun Anakent karşısında istenmedik yenilgi alan temsilcimiz, bu haftaki maçla mağlubiyeti telafi etmeye çalışacak. Samsun maçının ardından izin yapmadan çalışmalara başlayan mavi-beyazlılar, ilk olarak başantrenör İsmail Beleş ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıdan sonra ağırlık ve kondisyon antrenmanı yapan Selçuklu Belediyesi, diğer günlerde ise teknik ve taktik çalışmalarını gerçekleştirdi. Çalışma esnasında tecrübeli antrenör İsmail Beleş, istediklerini yapmaları konusunda oyuncuları sık sık uyararak hatalarını gidermelerini istedi. Samsun yenilgisini tamamen unutarak TED maçına konsantre olunmasını isteyen Beleş, oyuncularını galibiyete odaklamaya çalışıyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANIYOR

Cumartesi günü oynanacak maç için bugün son hazırlıklarını gerçekleştirecek Selçuklu Belediyesi, ardından kampa girerek İstanbul’a hareket edecek. Zorlu mücadelede hedefi galibiyet olarak belirleyen mavi-beyazlılar, kazanarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Öte yandan yüksek tempoda sürdürülen çalışmalarda eksik bir oyuncu bulunmaması teknik heyeti sevindiriyor.

Selçuklu Belediyesi'nin Ted Koleji ile karşılaşması 26 Aralık Cumartesi günü saat: 17.00’da Bayrampaşa Spor Salonu’nda oynanacak. (Spor Servisi)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.