Selçukspor çok rahat

Selçukspor çok rahat
Konya Amatör Küme U17 A Grubu maçında Selçukspor ile Karabağ Gençlerbirliği; Şehit Süleyman Ballan Stadı’nda karşı karşıya geldi

Konya Amatör Küme U17 A Grubu maçında Selçukspor ile Karabağ Gençlerbirliği; Şehit Süleyman Ballan Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Selçukspor Mustafa Söyler ile öne geçti. Golden birkaç dakika sonra Yasin Yazıcı farkı 2’ye çıkardı. Yenilen golden sonra ataklarını sıklaştıran Karabağ Gençlerbirliği Emre Benek’in penaltıdan bulduğu gol ile farkı 1’e indirse de ilk yarının son anlarında Mustafa Söyler ve Salih Şimşek ile peş peşe gelen 2 gole engel olamadı ve fark 3’e çıktı. İkinci yarısı daha dengeli geçen maçta Oğuz Çankaya’nın kendi kalesine attığı gol skoru belirledi. Mücadeleyi Selçukspor 4-2 kazandı. (Mücahit Yaprakcı-Pusula)

STAT: Şehit Süleyman Ballan Stadı

HAKEMLER: İbrahim Bakış, Hakan Çam, Mehmet Büyükyılmaz

SELÇUKSPOR:  Yaşar Vural, Yasin Yazıcı, Enes Can, Muhammed Aktürk, Oğuz Çankaya, Fahri Akdağ, Ömerhan Özdemir, Mustafa Demirci, Mustafa Söyler, Mehmet Dalkara, Salih Şimşek.

KARABAĞ GENÇLERBİRLİĞİ: Hazar Özgün, Mustafa Yıldırım, Emre Benek, Mustafa Koyuncu, Hakan Kılıç, Bayram Kumaşçı, Derviş Vural, Halil Cindere, Osman Özdemir, Tevfik Koyuncu, Mustafa Yılmaz.

GOLLER: Mustafa Söyler (2), Yasin, Salih (Selçukspor), Emre ve Oğuz (kk) (Karabağ GB)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.