Selfie dostu HTC ilk kez Avea'da

Selfie dostu HTC ilk kez Avea'da
Gelişmiş ön kameralı HTC One (E8), tarifeye ek ayda 24 TL'den başlayan taksitlerle, Türkiye'de ilk kez ve sadece Avea İletişim Merkezleri'nde satışa çıktı.

FARK YARATAN DUAL CURVE TASARIM

HTC'nin One (M8) modeliyle karşımıza çıkan tasarım, One (E8)'da korunuyor. Dual Curve, yuvarlatılmış köşeler, çerçevesiz ekran ve hafif ama sağlam, tek parça yapı anlamına geliyor.

FULL HD EKRAN İLE HER ŞEY ELİNİZDE

5 inç büyüklüğündeki ekran, Full HD çözünürlük ile ekrana daha fazla şey sığdırabilmenizi sağlamasının yanı sıra, parlak ve canlı renkler sunarak, fotoğraf, video, web sitesi, uygulama ve oyunlarda çarpıcı bir deneyim sunuyor.

'SELFIE' için 5 MP GENİŞ AÇI KAMERA

Günümüzde mobil fotoğrafçılığı etkisi altına alan 'selfie'leri daha iyi çekebilmeniz için, HTC One (E8), 5 MP çözünürlüklü bir ön kamerayla donatılmış. Geniş açılı lensi ile toplu çekimleri kolaylaştıran cihazın, Touch Up adlı dahilî yazılımı, cilt tonlarını ve yüz detaylarını daha iyi hâle getirebiliyor. Arka yüzdeki 13 MP kamera ise hayatı en iyi şekilde yakalamak için tasarlanmış ve Full HD video çekebiliyor.

YENİ NESİL DÖRT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ

HTC, One (E8) modelinde Qualcomm'un yeni nesil Snapdragon 801 işlemcisini tercih etmiş. Dört çekirdekli ve 2,3 GHz hızındaki işlemci, 2 GB bellekle bir araya gelerek, Android mağazasındaki yüzbinlerce uygulama ve oyunda yüksek performans vaat ediyor.

ONE (E8) AVEA İLETİŞİM MERKEZLERİNDE

Türkiye'de ilk kez ve sadece Avea'nın satışa sunduğu HTC One (E8), tarifeye ek 24 TL’den başlayan taksitlerle, 36 ay taahhüt ile satılıyor. Avea’lılar One (E8)'ı, ayrıca cihazla birlikte, üç farklı internet paketi seçimi yapılabilen İnternet Paketli teklifler veya konuşma, SMS ve internet paketlerinden oluşan Her Şey Dahil tekliflerle satın alabilirler.

HTC SENSE 6.0 İLE PRATİK KULLANIM

HTC One (E8), Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi üzerinde, firmanın Sense adlı kullanıcı arayüzünün en son sürümünü sunuyor. Estetik bir görünümün yanı sıra, kısayollar ile çeşitli işlevlere kolayca erişebilmenizi sağlayan bu arayüz, Motion Launch desteği de taşıyor. Bu özellik ile One (E8), harekete duyarlılık kazanıyor ve telefonu kulağınıza götürerek çağrıları yanıtlamak, telefonu yatay tutup, yandaki ses tuşlarına basarak kamerayı çalıştırmak, ekrana çift dokunarak ekranı açmak, parmağınızı ekranda aşağı doğru kaydırarak hızlı arama yapabilmek mümkün hâle geliyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER

- 5 inç 1080x1920 Full HD ekran 
- Dört çekirdekli 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 801 işlemci
- Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi
- 2 GB bellek
- 16 GB dahilî depolama
- 128 GB'a kadar destekleyen microSD bellek kartı yuvası
- 13 MP (arka) / 5 MP (ön) kamera
- 2600 mAh batarya
- 146,4x70,7x9,9 mm boyutlar
- 145 g ağırlık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.