Sema sergisine ilgi yoğun

Sema sergisine ilgi yoğun
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Salih Tiryaki ve İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Gönül Gözü İle Sema’ sergisine öğrencilerin ilgisi yoğundu.

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Salih Tiryaki ve İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Gönül Gözü İle Sema’ sergisine öğrencilerin ilgisi yoğundu. Fotoğraf Sanatı Federasyonu Başkan Yardımcısı M. Turgay Bilge de sergiye katılırken “bu şekilde faaliyetler fotoğrafçılık açısından sevindirici şeyler. İletişim Fakültesi bünyesinde bu tip organizasyonların devamını başta Salih Tiryaki’den sonra da fakülte öğrencilerinden bekliyoruz” dedi. Düzenlenen serginin ardından İletişim Fakültesi D3 sınıfında öğrencilere fotoğrafçının hakları, fotoğraflananın hakları, yasal çerçeve ve örnek olaylar hakkında konuşan Turgay Bilge söyleşiden son derece memnun olduğunu da söyledi. ‘Gönül Gözü İle Sema’ isimli sergide fakülte öğrencileri; Ege Ural, Kadir Kılıç, Gamze Uğraş, Selda Erkan, Gökhan Karakurt, Numan Babacan, Buse Erdoğan, Sena Tuncer, Zafer Yaşar, Bilal Er, Melda Akyol, Büşra Nur Çelik ve Serpil Ağtoprak’ın fotoğrafları İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından yoğun ilgi gördü. (Mücahit Yaprakcı) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.