Semih Kaya ile Yasemen Saylar dünya evine girdi

Semih Kaya ile Yasemen Saylar dünya evine girdi
Galatasaray'ın milli futbolcusu Semih Kaya ile Basketbolu Geliştirenler Derneği'nde forma giyen basketbolcu Yasemen Saylar, dünya evine girdi.Galatasaray...

Galatasaray'ın milli futbolcusu Semih Kaya ile Basketbolu Geliştirenler Derneği'nde forma giyen basketbolcu Yasemen Saylar, dünya evine girdi.

Galatasaray Futbol A Takımı oyuncularından Semih Kaya, kendisi gibi Galatasaray altyapısından yetişen basketbolcu Yasemen Saylar ile hayatını birleştirdi.

Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen nikah töreninde Semih ve Yasemen çiftinin şahitliklerini Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Galatasaray Kadın Basketbol Takımı kaptanı Işıl Alben yaptı. Çiftin nikahını İstanbul Başakşehir Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığının yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevini de sürdüren Göksel Gümüşdağ kıydı.

Nikah törenine Galatasaray Kulübü yöneticileri, sarı-kırmızılı futbolcular, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ali Dürüst, A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, sarı-kırmızılı kulübün eski başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, genç çiftin aileleri, arkadaşları, sevenleri ile spor camiasından birçok davetli katıldı.

Nikahla ilgili Galatasaray Kulübünden paylaşılan tebrik mesajında, "Galatasaray Spor Kulübü olarak biz de genç çifti tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz." denildi.

TFF de sosyal medya platformu twitter'da yer alan "Milli takımlar" hesabından yaptığı paylaşımda, "Yasemen Saylar'la evlenen A Milli Takım oyuncusu Semih Kaya'yı kutlar, Kaya çiftine sağlıklı, mutlu bir ömür dileriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.