Semih Kaya'dan İlk Mesaj

Semih Kaya'dan İlk Mesaj
- Galatasaray'ın yeni transferi Semih Kaya: "Galatasaray forması için mücadele etmenin ne demek olduğunu bilen biri olarak, hakkını vermek için savaşacağım"


İSTANBUL (AA) - Galatasaray'ın Çekya ekibi Sparta Prag'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Semih Kaya, sarı-kırmızılı forma için savaşacağını söyledi.

Twitter hesabından bir mesaj yayımlayan 27 yaşındaki futbolcu, "Yeniden yuvamda olmak benim için çok değerli. Galatasaray forması için mücadele etmenin ne demek olduğunu bilen biri olarak, hakkını vermek için savaşacağım." ifadelerini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.