Semih'in İhaneti Elinde Patladı

Semih'in İhaneti Elinde Patladı
Semih Öztürk ihanet planı yaptı, açık açık da itiraf etti...

Semih Öztürk Survivor gönüllüler oy sıralamasındaki yerine güvenerek dokunulmazlıkta ihanet planı yaptı. Ancak gönüllülerin oyunu kazanmasıyla bu kez planı ters tepti. 
Survivor tarihinde olmamış olanlar oluyor. Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu Survivor gönüllüler takımına dokunulmazlık oyununda yine ihanet etti.

5 KİŞİ YARIŞTILAR

Survivor gönüllüler oy sıralamasında birinci olmasına güvenen Semih Öztürk takımına ihanet planını adada hazırladı. Üstelik bu kez Damla Can da sakattı. Gönüllüler takımı Survivor'ın en önemli oyunu olan dokunulmazlık oyununda Semih ve Gizem'in planı ile 5 kişi kaldılar.

"BENİM HESABIMA GİTMELERİ GELİYOR"

Semih Öztürk'ün planı gönüllüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybedip elemeye çıkmasıydı. Semih Öztürk bu planını bu kez açık açık da itiraf etti: "Tıpış tıpış o konseye geleceksiniz oturacaksınız o koltuklara sonunuzu bekleyeceksiniz. Bugün oynamadığım zaman kendi kaderlerini yazsınlar bakalım. Benim hesabıma bunların gitmesi geliyor."

Semih Öztürk'ün bu planına Gizem Kerimoğlu da her zamanki gibi dahil oldu. Gizem Kerimoğlu "Oynamayacağım isterlerse 3 kişi kalsınlar" diyerek sahaya çıkmadı.

İHANET PLANLARI TUTMADI

Semih Öztürk ile Gizem Kerimoğlu'nun 'hainlik ve ihanet' olarak nitelenen bu planları tutmadı. Müthiş bir oyun ortaya koyan gönüllüler takımı 5 kişi olarak çıkıp dokunulmazlığı kazandılar. Semih Öztürk ada konseyine mutsuz bir şekilde gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.