Sen Önce Ay-Yıldızın Şerefini Kurtar:"Gelenden Gidenden 4 Yiyorsun"

Sen Önce Ay-Yıldızın Şerefini Kurtar:"Gelenden Gidenden 4 Yiyorsun"
Aziz Yıldırım'dan TFF Başkanı Demirören'e çok sert yanıt! Yıldırım Demirören, önce ay-yıldızın şerefini kurtarsın. Gelenden 3, gidenden 4 yiyorsun.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, basın toplantısının ikinci bölümünü, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği'nin "Gerekirse hakem odası da basarım" sözleri nedeniyle kendisini kınamasına ayırdı. Böyle kınama olmaz diyen Yıldırım: "Demirören, ay-yıldızın şerefini kurtarsın. Gelenden 3, gidenden 4 yiyorsun. 2002'de Brezilya bizi zor yeniyordu. Böyle bir algı yapıyorlar ki, Milli Takım'ı unutturuyorlar. Milli Takım 10 tane de yiyebilir, mesele o değil. Çok seyirci getirdik falan, bunla algı değiştiriyorlar. Siz Kazakistan maçını düşünün. Orada puan kaybederseniz, ne yapacaksınız onu düşünün. Beni kınamayla iş değişmez. Brezilya'ya 3 milyon euro para verilmiş, nereden verilmiş?" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.