Serdar Gürler: Böyle devam edersek 10 maçın 8'ini alırız

Serdar Gürler: Böyle devam edersek 10 maçın 8'ini alırız
Konyasporlu Serdar Gürler, Kayserispor'la oynadıkları maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig’in 10. haftasında Konyaspor'un Kayserispor’u 2-0 yendiği maçta ilk golü kaydeden Serdar Gürler, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kazandıkları için büyük mutluluk yadaşıklarını ifade eden Serdar Gürler, “Çok mutluyuz. Son haftalardaki iyi futbolumuzu bugün ödüllendirdik.

Bir beraberlik serimiz vardı onu bozduk. Bir iki gün bu galibiyetin tadını çıkaracağız Sonra pazartesi gününden itibaren Fenerbahçe mesaisi başlayacak. Çok keyifli bir maç olacak. İnşallah güzel bir sonuç alacağız” dedi.

Deneyimli oyundan alınırken gösterdiği tepkilerle ilgili, “Hırs. Ben her zaman sahada kalmak isterim. Hoca yorgun olduğumu gördü. Benim yerime giren Michalak da çok iyi bir performans gösterdi. Böyle olacak, ben çıkacam öbürü girecek öbürücü çıkacak, başkası girecek. Çok güzel bir ortamımızı var. Bunu da bugün galibiyet olarak aldık, genel olarak bakarsanız iyi bir aile olduğumuzu gördük. Böyle mücadele ettiğimiz zaman 10 maçın 8’ni kazanırız.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.