Serdar Gürler: Neler çektiğimi bilemezsiniz

Serdar Gürler: Neler çektiğimi bilemezsiniz
Konyaspor'da form grafiği giderek yükselen Serdar Gürler, "Neler çektiğimi bilemezsiniz" dedi

Süper Lig’de 7. haftayı 2-2’lik Kasımpaşa beraberliği ile kapatan Konyaspor’da 2 golden birine Serdar Gürler imza koydu. Şık bir gole imza atan Serdar, mücadele 2 puan kaybettiklerini düşündüğünü ifade etti. Serdar Gürler, “Maça çok iyi başladık. 2-0 öne geçtik. Oyun tamamen izim kontrolümüzdeydi. 2-0’dan sonra ne olduysa geriye çekildik. Kasımpaşa’nın hakkını vermemiz lazım. İyi reaksiyon gösterdiler biz onlara cevap veremedik. 2-2’den sonra bir kez daha uyandık yine top oynamaya başladık. Hocamızın da dediği gibi şu iniş çıkışlarımız olmasa çok farklı iyi yerlere geleceğiz. Çünkü iyi bir aileyiz, iyi bir takımız, büyük bir camiayız. Lige iyi de başladık ama daha iyisini yapabiliriz. 2-0 öndeyken 2-2 bitirmek kötü sonu. 2 puan kaybettiğimizi düşünüyorum Trabzonspor maçında da öndeyken üstünlüğümüzü koruyamadık. Bunlardan ders çıkarmalıyız. Tabi 1 puan 1 puandır. İlerleyen haftalar için, neyi iyi neyi kötü yapıyoruz, otokritik yapmamız lazım. İyileri çoğaltmamız lazım. Daha iyi yerlere ulaşacağımız düşünüyorum.” dedi.

serdar.jpg

NELER ÇEKTİĞİMİ BİLEMEZSİNİZ

Serdar Gürler, giderek artan kendi performansı ile ilgili ise şunları söyledi. “2 haftadır kendimi daha iyi hissediyorum. Fiziksel olarak 1,5 aydır kendimi iyi hissediyorum ama artık bu futboluma yansımaya başladı. Allah’ıma hamd olsun. Ama çok çalıştım. Neler çektiğimi bilemezsiniz. Kafa olarak çok güçlüyüm. Çok şükür ailem sayesinde atlattım. Bu futboluma da yansıyor keyif alıyorum. İnşallah böyle devam eder.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.