Seri aşkına

Seri aşkına
Son 2 maçından galip ayrılarak seri oluşturan Anadolu Selçukspor, ligin 14. haftasında zirve mücadelesi veren Bandırmaspor’u konuk edecek. Yarın Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Gaziantep bölgesi hakemle

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 14. haftasında ligde zirve mücadelesi veren Balıkesir temsilcisi Bandırmaspor’u konuk edecek. Son 2 karşılaşmasında Sakaryaspor’u ve Silivrispor’u mağlup ederek galibiyet serisi oluşturan yeşil-beyazlılar, Bandırmaspor karşısında da kazanarak serisini sürdürmek istiyor. Bugün Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

DÜDÜK OĞUZ’DA

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, Anadolu Selçukspor ile Bandırmaspor arasında oynanacak 2. Lig Beyaz Grup karşılaşmasında Gaziantep bölgesi hakemlerinden Mustafa Murat Oğuz’un düdük çalacağını açıkladı. Oğuz’un yardımcıları Fatih Karatağ ve Ferhat Dalgıç olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alper Oran oldu.

EKSİK YOK

Anadolu Selçukspor, yarın oynanacak Bandırmaspor maçına tam kadro olarak çıkacak. Yeşil-beyazlılarda herhangi bir eksik oyuncu yok. Öte yandan rakip Bandırmaspor’un da eksik bir oyuncusu bulunmuyor.

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Ligin güçlü ekiplerinden Sakaryaspor’u mağlup ederek uzun bir aradan sonra galip gelen ve Silivrispor maçıyla da bu galibiyeti seriye dönüştüren Anadolu Selçukspor, yarın oynanacak Bandırmaspor maçından da galip gelmek istiyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.