Seri aşkına

Seri aşkına
Son 6 maçı kazanarak galibiyet serisi oluşturan Selçuklu Belediyespor, rotasını Antalyaspor’a çevirdi. Bugün kendi evinde Akdeniz ekibini konuk edecek mavi-beyazlılar, rakibi mağlup ederek serisini sürdürmek istiyor

Türkiye Basketbol 1. Lig’de çıktığı son 6 maçı kazanarak galibiyet serisi oluşturan Selçuklu Belediyespor, 28. hafta karşılaşmasında playoff mücadelesi veren Antalyaspor’u konuk edecek. Hafta içi mesaisinde ligin güçlü ekiplerinden Bahçeşehir Koleji’ni mağlup ederek galibiyet serisini sürdüren mavi-beyazlılar, bugün oynanacak maçı da seyircisinin desteğiyle kazanmayı hedefliyor. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

PLAYOFFU GARANTİLEDİ, İÇ SAHAYI İSTİYOR

Ligde çıktığı son 6 maçı kazanan Selçuklu Belediyespor, hafta içi alınan Bahçeşehir galibiyetiyle playofflara katılmayı garantiledi. Mavi-beyazlılar, Antalyaspor maçının da kazanarak ilk 4 sıra içinde kalmayı ve playofflarda iç saha başlama avantajını elinde tutmak istiyor.

İSTATİSTİKLER, SELÇUKLU DİYOR

Selçuklu Belediyespor, bugün oynanacak karşılaşma öncesinde, parke içindeki istatistiklerde rakibine göre daha iyi bir grafik çizdi. Mavi-beyazlılar sayı liderliği, ribaund ve blok liderliğinde rakibinden daha iyi performans sergileyen oyunculara sahip.

ANTALYA’NIN EN ÖNEMLİ KOZU ROBERT LOWERY

Mavi-beyazlıların rakibi Antalyaspor’da, Robert Lowery takımın en önemli oyuncularından biri olarak dikkatleri çekti. Amerikalı skorer gard şu ana kadar forma giydiği 26 maçta ortalama 5,61’lik rakamla takımın asist liderliğe oturdu.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.