Seri peşinde

Seri peşinde
Selçuklu Belediyespor ligin 15. haftasında İstanbulspor Beylikdüzü’ne konuk olacak. Bugün Beylikdüzü Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 15. haftasında çıkış yarayan İstanbulspor Beylikdüzü’ne konuk olacak. Geçtiğimiz hafta TED Koleji karşısında galip gelen mavi-beyazlılar, İstanbul deplasmanında da kazanarak galibiyet serisi oluşturmak istiyor. Bu maç için sıkı bir şekilde çalışan Konya ekibi, hesaplarını galibiyet üzerine yaptı. Beylikdüzü Spor Salonu'nda bugün oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

SERİ İSTİYOR

Geçtiğimiz hafta kendi evinde oynadığı TED Ankara Koleji’ni mağlup eden Selçuklu Belediyespor, bugün oynanacak İstanbulspor maçından da galip gelmek istiyor. Mavi-beyazlılar bu maçı da kazanarak ligde ilk devrenin son haftalarına seriyle girmek istiyor.

GÖZLER İZZET’TE

Selçuklu Belediyesporlu İzzet Türkyılmaz, dikkatlerin üzerinde olacağı başka bir oyuncu olacak. 1,78 blok ortalamasıyla Selçuklu Belediyespor’un bu alandaki liderliğini göğüsleyen Türkyılmaz, aynı zamanda ligin de zirve ortakları arasında yer alıyor. Türkyılmaz, İstanbulspor hücumları karşısında Selçuklu’nun en önemli kozlarından olacak.

BRAZELTON’A DİKKAT

Sezona hedefli bir şekilde başlamasına rağmen puan cetvelinde beklenen yerde olmayan İstanbulspor Beylikdüzü, kadrosunda önemli oyuncular bulunduruyor. Sarı-siyahlı takımda göze çarpan ilk isim ortalama 21,1 sayı ortalamasıyla mücadele eden forvet oyuncusu Tyrone Brazelton. Selçuklu ekibi, bugün oynanacak karşılaşmada bu oyuncu için özel olarak önlem alacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.