Seriye devam

Seriye devam
Basketbol 1. Ligi’ni kasıp kavuran Selçuklu Belediyespor, 5. hafta karşılaşmasında Ankara DSİ’yi konuk edecek. Mavi-beyazlılar rakibi karşısında kazanarak zirveye tırmanışını sürdürmeyi hedefliyor

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 5. haftasında Ankara DSİ’yi konuk edecek. Tarihinde ilk kez mücadele ettiği bu ligde 4 maçını da kazanarak tüm dikkatleri üzerine çeken mavi-beyazlılar, DSİ karşısında da galip gelmek istiyor. Yarın Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

GALİBİYET İÇİN PARKEDE

Ligde çıktığı ilk 4 maçtan galip ayrılmayı başaran Selçuklu Belediyespor, yarın oynanacak karşılaşmada da galip gelmek için parkeye çıkacak. Mavi-beyazlılar rakibini mağlup etmesi ve lider Türk Telekom’un maç kaybetmesi halinde haftayı lider kapatacak.

SELÇUKLU’NUN ORTALAMASI DAHA İYİ

Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde Selçuklu Belediyespor’un sayı ortalaması rakibine göre daha üst seviyede. Mavi-beyazlılar şu ana kadar oynanan 4 karşılaşmada 81,5 sayı ortalaması yakalarken, rakibi Ankara DSİ ise 72,7 sayı ortalaması ile mücadele etti.

BİREYSELDE DE ÖN PLANDA

Selçuklu Belediyespor, bireysel oyuncu performansı konusunda da rakibinden fazla rakamlara ulaştı. Mavi-beyazlıların ortalama skorer oyuncusu 9 ile Sertay Gürsü olurken, rakipte ise 7,5 ile Caner Ercan sayı lideri konumunda.

Haber: Hasan YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.