Seriye devam

Seriye devam
Selçuklu Belediyespor basketbol takımı, ligin 9. haftasında Akhisar Belediyespor’u konuk edecek. Yarın Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 9. haftasında ege temsilcisi Akhisar Belediyespor’u konuk edecek. Sezon başından bu yana ortaya koyduğu performansla isminden övgüyle bahsettiren mavi-beyazlılar, Akhisar karşısında da kazanarak üst sıralardaki konumunu sürdürmek istiyor. Yarın Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

AKHİSAR’I GÖZÜNE KESTİRDİ

Selçuklu Belediyespor’un Amerikalı sayı lideri William Daniels, Akhisar’ı gözüne kestirdi. Oynadığı her maçta rakip savunmacıların korkulu rüyası haline gelen Daniels, yarın oynanacak maçta temsilcimizin en güçlü silahlarından birisi olarak dikkatleri çekiyor. Şu ana kadar 8 maçta forma giyen Amerikalı oyuncu, ortalama 20,1 sayı ortalaması ile mücadele etti.

ARCA KENDİNE GÜVENİYOR

Mavi-beyazlıların asist lideri olan Arca Tülüoğlu, yarınki Akhisar maçına bireysel olarak da iyi çalıştı. Son maçlarda kendi performansına tam anlamıyla çıkamayan Tülüoğlu, hafta içinde bireysel olarak da antrenmanlar yaptı. Daniels ve Arca ikilisinin Akhisar savunmasına zor anlar yaşatması bekleniyor.

RAKİPTE SAVUNMA ZAFİYETİ

Yarın oynanacak maçta Selçuklu’nun rakibi olan Akhisar, savunma konusunda zafiyet içinde bulunuyor. Yeşil-siyahlıların blok lideri, maç başına 0.87 ortalaması ile mücadele eden Barboros Bozkurt oldu. Ege temsilcisinin en önemli kozu ise maç başına 17,7 ortalamasını tutturan sayı lideri Reginald Holmes oldu.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.