Serkan Kırıntılı 3 yıl daha Konya'da

Serkan Kırıntılı 3 yıl daha Konya'da
Kaleci Serkan Kırıntılı sözleşmeyi 2+1 yıl daha uzattı

Atiker Konyaspor’un kalesini başarıyla koruyan Serkan Kırıntılı kulüple 2+1 yıl olmak üzere sözleşme yeniledi. Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Ahmet Şan “Kalecimiz Serkan Kırıntılı ile 2+1 şeklinde,  3 yıllığına sözleşmemizi uzattık. Hem Serkan’a hem de Atiker Konyaspor’umuza hayırlı olsun. Kazasız belasız, sakatlık olmadan  hayırlı bir sezon inşallah diliyorum. Bugüne kadar başarılarımızın baş mimarlarından birisi oldu Serkan. Kendisinin yine yuvada kalıp devam etmesi bizleri memnun etmiştir. Kendisine de bolca kaleci başarısı ve kaleci şansı diliyorum. İnşallah daha uzun yıllar camiamızda kalır ve takımımıza hizmet eder” dedi.

Başarılı eldiven Serkan ise “ Öncelikle transferimde emeği geçen Sayın Başkanımıza, menajerim Haluk Canatar’a, Genel Müdürümüz Muhammed Bey’e teşekkür etmek istiyorum. Bu 3. senem burada çok önemli ve güzel başarılar elde ettik. Geçtiğimiz yıllardaki başarıları tekrar yakalamak istiyorum. Aynı performansı sergileyebileceğime, birey olarak elimden geleni yapabileceğime inanıyorum. İnşallah takım olarak da bu başarıları yakalarız. Buna gönülden inanıyorum. Geçen sene ligi, Türkiye Kupası’nı alarak iyi bir şekilde bitirdik. Bu sene tekrar iyi bir şekilde kupayla başladık. İnşallah devamını getiririz. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah uzun yıllar da kalmak isterim”şeklinde konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.