‘Serkan Kırıntılı’ meselesi krize dönüşüyor!

‘Serkan Kırıntılı’ meselesi krize dönüşüyor!
Konyaspor'da ‘Serkan Kırıntılı’ meselesi krize dönüşüyor!

 

Konyaspor’dan ayrılmak isteyen ancak bu isteği bonservis engeline takılan Serkan Kırıntılı’nın takımla çalışmalara başlayacağı açıklanmıştı. Yönetimin bu kararına Bülent Korkmaz’dan veto geldi. Deneyimli teknik adam, takımda düşünmediğini açıklayınca deneyimli kaleciye genç takım yolu gözüktü.

KİMSEYE FAYDASI YOK!

Konyaspor’da yıllık yaklaşık 4,5 milyon TL kazandığı belirtilen Serkan’ın yaklaşık 1,5 milyon TL’lik alacağına karşın bonservisini istediği yönetimin ise bunu yeterli görmeyip bir miktar da bonservis ücreti istediği öğrenildi. Gelinen noktada iki taraf için de bağların tamamen koptuğunun görüldüğünü ifade spor otoriteleri, mevcut tablonun ne Konyaspor ne de Serkan’a fayda sağlamayacağını,  boşu boşuna 6 milyon TL gibi bir rakamı ödemesinin de yeşil-beyazlılar mantıklı olmadığını vurgulayarak sorunun orta yol bulunarak halledilip yolların ayrılmasının iki tarafında da lehine olacağı yönünde görüş belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.